Kleurrijke schalen, kommen en tajines: voor aardewerk uit Marokko kunt u tegenwoordig ook in Vorden terecht. Adila Wonen verkoopt het bij ons. Behalve Marokkaans servies hebben we ook Spaans servies, Mexicaanse tuinhaarden en vuurschalen, en Indonesische boeddhabeelden.

Aardewerk uit Marokko: handgemaakt en uniek

De mooie kleurrijke schalen, kommen en tajines uit Safi worden stuk voor stuk met de hand gemaakt om vervolgens te worden versierd. In Marokko worden deze tajines, kommen en schalen dagelijks gebruikt om gerechten in te bereiden en op te dienen. Ook worden de schalen ter decoratie aan de muur opgehangen. De gegraveerde schalen zijn met een mesje bewerkt. Door het handgemaakte procedé van al het aardewerk zult u nooit twee identieke schalen of kommen vinden. Ieder stuk heeft zijn eigen, unieke uitstraling. En heel praktisch: het servies is vaatwasmachinebestendig.

Vuurschalen uit Mexico

De tuinhaarden, vuurschalen en bbq’s van het merk Sol-y-Yo komen uit Mexico. Sol-y-Yo is een associatie van handwerkslieden in Mexico. Alle tuinhaarden, vuurschalen en bbq’s worden ontwikkeld in een ontwerpstudio in Nederland en geproduceerd in Mexico. De producten worden met de hand gemaakt door zeer bekwame ambachtslieden die hun vak verstaan. Diverse soorten klei en bronwater uit de hooglanden van Mexico worden als grondstoffen gebruikt. Deze kleimix isoleert op een dusdanige manier dat de warmte in de haard, vuurschaal of barbecue blijft en niet uitstraalt naar de tafel of bestrating.

Naast de tuinhaarden en het Marokkaanse servies verkopen we handgemaakt Spaans servies, Boeddhabeelden uit Indonesië en woonaccessoires.

Voor meer informatie over Adila Wonen of een kijkje in hun webshop, kunt u terecht op hun website: https://www.adilawonen.nl/

Naast de prachtige spullen van Adila Wonen verkopen we bij Van Sinckel ook woonaccessoires van deelnemers MijnSnuisterij en anmata.store. Ook voor het beroemde Poolse Bunzlau Castle servies kunt u bij ons terecht dankzij deelnemer Cosy Country Store.

aardewerk uit Marokko en Spanje bij van Sinckel in Vorden