Kleurrijke schalen, kommen en tajines: voor aardewerk uit Marokko kun je tegenwoordig ook in Vorden terecht. Adila Wonen verkoopt het namelijk bij ons. Behalve Marokkaans servies hebben we ook Spaans servies en Indonesische boeddhabeelden.

Aardewerk uit Marokko: handgemaakt en uniek

De mooie kleurrijke schalen, kommen en tajines uit Safi worden stuk voor stuk met de hand gemaakt om vervolgens te worden versierd. In Marokko worden deze tajines, kommen en schalen dagelijks gebruikt om gerechten in te bereiden en op te dienen. Ook worden de schalen ter decoratie aan de muur opgehangen. De gegraveerde schalen zijn met een mesje bewerkt. Door het handgemaakte procedé van al het aardewerk zul je nooit twee identieke schalen of kommen vinden. Ieder stuk heeft zijn eigen, unieke uitstraling. En heel praktisch: het servies is vaatwasmachinebestendig.

Naast het Marokkaanse servies verkoopt Adila bij ons ook vrolijk gekleurd handgemaakt Spaans servies en Boeddhabeelden uit Indonesië. Deze laatste zijn tussen de 20 en 40 cm hoog.

Voor meer informatie over Adila Wonen kun je terecht op https://www.adilawonen.nl/

Naast de prachtige spullen van Adila Wonen verkopen we bij Van Sinckel ook woonaccessoires van deelnemers MijnSnuisterij en anmata.store. Ook voor het beroemde Poolse Bunzlau Castle servies kun je in Vorden terecht dankzij deelnemer Cosy Country Store.

aardewerk uit Marokko en Spanje bij van Sinckel in Vorden