De lokaal bekende Van Bommel bitterballen en kroketten zijn nu ook bij Van Sinckel in Vorden te koop. Van Bommel Beef is een vleesveebedrijf in Toldijk dat door Jeroen en Annerie van Bommel gerund wordt. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure kroketten en bitterballen van puur, eerlijk rundvlees. De keten van ‘koe tot kroket’ is op één bedrijfslocatie gehuisvest.

Limousin runderen

De Van Bommel kroket en bitterbal zijn ontstaan vanuit de vraag naar kwaliteitssnacks met écht vlees en worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt van het Limousin rund. Deze staat nog dicht bij de natuur en kan daarom maandenlang buiten gehuisvest worden. Deze runderen beschikken dan ook over een superieure vleeskwaliteit.

Deze streekproducten koopt u, ingevroren, bij Van Sinckel.

Meer informatie over Van Bommel uit Toldijk vindt u op hun site: www.vanbommelbeef.com

Van Sinckel verkoopt nog meer vleesproducten. We hebben diepgevroren slow food rundvleesproducten van de brandrode runderen van zorgboerderij Marope en droge worsten van Droge Worst & Honing. Meer een visliefhebber? De Blikjesfabriek verkoopt bij ons blikjes met duurzaam gevangen Portugese vis.