De leukste en mooiste tassen in Vorden vindt u bij Van Sinckel! Wij verkopen o.a. de tassen van Beansbag. De stijlvolle kwaliteitstassen van dit lokale merk hebben niet alleen een eigentijds en functioneel ontwerp, ze zijn bovenal te personalizen. Bij een tas van Beansbag kunt u namelijk een verwisselbaar frontje uitzoeken of er meerdere bijkopen. Zo stelt u zelf een tas samen en creëert u uw eigen stijl. Die kan iedere dag weer anders zijn.

Organize & Personalize

Organize & Personalize is waar Beansbag voor staat. Organize door de functionele indeling en het gebruiksgemak. Personalize door u te laten kiezen voor een model, kleur, draagstijl, click-on fronts & tasjes waarmee u eindeloos kunt variëren.

Behalve tassen verkoopt Beansbag ook sieraden en accessoires, zoals lederen armbandjes met echte parels, en portemonnees en keycords. Leuk weetje: Beansbag is een lokaal bedrijf!

Kwaliteit & duurzaam

De collectie producten is gemaakt van echt leer, echte parels en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het leer is gelooid en geverfd zonder zouten, en wordt ontzouten met gebruik van een speciale waterzuivering. Het wordt digitaal gesneden zodat afvalmateriaal tot een minimum wordt beperkt. Minder belastend voor het milieu dus!

Wilt u meer weten over Beansbag, neem dan een kijkje op hun website: http://www.beansbag.nl/

Bij Van Sinckel verkopen we nog meer tassen in alle prijsklassen, van merken als Saccoo, MijnSnuisterij en Je-Aaf. Zelfs voor een sportieve rugzak kunt u bij ons terecht, dankzij deelnemer Rene Vos Outdoor & Sports.