De Litouws-Nederlandse Ligita Jauniskis-Brinkman studeerde aan de kunstacademie van Tallinn. Ze heeft een grote passie voor edelstenen en maakt graag sieraden van goud en zilver die zichtbaar sierlijk zijn. Haar inspiratie haalt ze uit mensen, de natuur, kunst en collega-ondernemers.

Zien, durven, kijken, opvallen en sieren

Zien, durven, kijken, opvallen en sieren is haar motto. Haar ringen, colliers, broches en oorbellen zijn voor mensen die zich bewust zijn van wat ze dragen. Net even anders dan anders, en organisch, kleurrijk én van echte edelmetalen gemaakt.

Bij Van Sinckel verkoopt Ligita voornamelijk oorbellen en kettingen. Een voorbeeld hiervan ziet u hieronder op de foto. Ook geeft ze af en toe een workshop ‘sieraden maken’ bij ons. Houd het nieuws op onze site in de gaten voor nieuwe data! Op onze Facebookpagina ziet u enkele foto’s van haar workshop bij ons vorig jaar.

Sieraden in opdracht

Heeft u een speciale wens voor een sieraad? Of heeft u een ontwerp in gedachten? Ligita maakt ook sieraden in opdracht. Voorbeelden hiervan vindt u op haar website.

Meer informatie over Edelsmid Ligita vindt u op haar website: http://www.ligita.nl

Behalve sieraden van Edelsmid Ligita verkopen we ook sieraden van Smullink (met edelstenen), MijnSnuisterij en van Beansbag (met echte parels).

Edelsmid Ligita sieraden Van Sinckel Vorden