Op zoek naar leuke eigentijdse mode in Vorden? Ook dat hebben wij in onze fijne winkel! Tramontana, Creme de la Creme, Fos, &Co, Angelle Milan, G-Maxx, Dreamstar en Red Button Jeans: dit zijn maar enkele van de modebewuste merken die Tine Mode bij ons verkoopt. Voor vlotte damesmode voor een gunstige prijs bent u bij ons aan het goede adres. Het assortiment wordt geregeld aangevuld en wisselt uiteraard met de seizoenen.

Mode in Vorden: Tine Mode stelt zich voor

Tine Mode is het bedrijf van Albertine en Wilma, zussen, en sinds 2007 eigenaren van Tine Mode. Hun voorgangster heet Tine, vandaar de naam. Sinds augustus 2017 huren ze een gedeelte in onze winkel. Ze geven ook kledingparty’s, zowel in hun eigen winkel in Leesten als bij Van Sinckel. Houd onze nieuwspagina en Facebook in de gaten voor data voor deze gezellige avonden!

Voor meer informatie over Tine Mode kunt u terecht op hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/Tine-Mode-812943558781502/

Bent u op zoek naar sportieve (buitensport)kleding? Van Rene Vos Outdoor & Sports verkopen wij jassen, broeken, shirts en truien voor vrouwen én mannen. Van het merk Ambishion verkopen we jurken voor vrouwen én voor meisjes. Moeder-dochterjurkjes zijn bij dit merk ook mogelijk.