Ambishion is de kledinglijn van de pas 18-jarige Amber Kistemaker uit Markelo. Zij ontwerpt en maakt zelf de stoere, schattige en feestelijke jurkjes (maten 80 t/m 128) die bij ons in de winkel hangen. Inmiddels verkopen we ook gedurfde damesjurken van haar hand. Vooralsnog is Ambishion alleen bij Van Sinckel verkrijgbaar!

Unieke en feestelijke jurkjes

Amber maakt graag gebruik van aparte, opvallende stoffen die je meteen aanspreken. Zo krijg je meteen een unieke uitstraling. En uniek zijn de jurkjes zeker, wat er worden van de meeste Ambishion-jurkjes maar enkele exemplaren gemaakt! Dat maken gebeurt overigens gewoon thuis in Markelo.

Denkt u nu bij het zien van die jurkjes “zoiets wil ik ook wel in mijn maat!”, dan kan dat! Amber maakt kleding op verzoek. Ook zijn moeder-dochterjurkjes mogelijk.

Jurken voor vrouwen met lef

Inmiddels hangen bij Van Sinckel ook enkele jurken van de dameslijn van Ambishion. Deze jurken, in de maten 38 t/m 46, zijn veelal uniek en hebben bijzondere prints. Amber ontwerpt ze voor zelfbewuste vrouwen die niet bang zijn om op te vallen.

Ambishion

De ambitieuze Amber Kistemaker nam al op haar tiende plaats achter de naaimachine. Ze maakte zelf haar kerstjurk voor groep 8 en haar galajurk voor het eindexamenbal. Inmiddels is ze 2e jaars studente Junior Stylist aan het ROC in Enschede en loopt ze stage voor een groot mode-concern. Nog niet zo lang geleden besloot ze haar eigen kledinglijn, Ambishion, op te richten.

Meer informatie over Ambishion vindt u op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Ambishion-2105256329796007/

Bij Van Sinckel verkopen we ook (biologische) babykleding van Feetje bij deelnemer Eigenwijz. Voor speelgoed kunt u terecht bij onze deelnemer Keigoed Speelgoed. Nog meer dameskleding, van bekende merken, vindt u bij ons van Tine Mode.