Smullink = Sanne Holtslag Mullink. Ze is niet alleen vrijwilliger in onze winkel, maar ook één van de ondernemers! Sanne is een creatieve duizendpoot: zo maakt en verkoopt ze sieraden van edelstenen, maar ook kaarten met handlettering. In het winterseizoen verkoopt ze haar zelfgemaakte voedertaarten voor vogels, en kaarsen.

Creatief in Vorden

Wie is Sanne? “Ik ben 32 jaar, moeder van 2 lieve kleine jongens, gelukkig getrouwd met mijn man en woonachtig in het mooie Vorden. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Zo schilder en knutsel ik graag. Deze hobby is nu uitgemond tot een eigen winkeltje bij Van Sinckel. Mijn brein is altijd bezig met nieuwe ideeën, dus misschien staat er volgende week wel weer iets nieuws in mijn kast.”

Sanne werkt niet alleen voor Van Sinckel en voor zichzelf, ze helpt ook anderen met hun plannen. Heb je een creatief idee, maar kom je er niet verder mee? Neem dan contact met haar op via de winkel of deze site, misschien dat ze iets voor je kan betekenen!

Meer informatie over Smullink vind u op haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/ssmullink/

Behalve de sieraden van Smullink verkopen we bij Van Sinckel ook sieraden van MijnSnuisterij en armbandjes met echte parels van Beansbag.